sâmbătă, 24 noiembrie 2012

reteta de post supa crema de dovleac

Gateşte o supă cu dovleac, care datorită conţinutului de betacaroten inhibă dezvoltarea celulelor
canceroase. Vezi care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru o supă cremoasă şi gustoasă!




 





 Ingrediente
1 ceapă tăiată mărunt
2 linguriţe ulei de măsline presat la rece
2 căţei de usturoi
1 linguriţă de ghimbir proaspăt răzuit
2 linguri de curry
2 linguriţe de sare de mare
1 linguriţă pudră de chilli
500 grame de dovleac din conservă, congelat sau proaspăt
5-6 căni cu apă plată.

Mod de preparare

1. Se căleşte foarte puţin ceapa în uleiul de măsline până când se înmoaie, după care se adaugă usturoiul, ghimbirul şi curry.
2. Apoi se adaugă sarea, apa şi dovleacul.
3. Se lasă pe foc mic sub capac aproximativ 30 de minute, după care se mixează în blender.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu