joi, 4 aprilie 2013

biscuiti gustosi de post


Ingrediente:
 
  • 6 linguri de faina integrala
  • 4 linguri de fulgi de ovaz integral
  • 4 linguri de tarate
  • 4 linguri de zahar brun
  • 1 lingura de seminte de susan
  • cateva nuci
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingura de seminte de in
  • 1 lingura de seminte de floarea soarelui
  • 2 linguri de fructe confiate
  • 1 varf de sare.
Instructiuni:
Mixam nucile cu zaharul brun si cu jumatate din fulgii de ovaz. Punem compozitia intr-un vas si adaugam peste ea taratele, faina integrala, semintele de in, de susan si de floarea soarelui, fulgii de ovaz, sarea si 10 linguri de apa calda. Amestecam bine si apoi adaugam uleiul de masline. Amestecam din nou pana uleiul se incorporeaza in aluat. Adaugam nucile si fructele confiate taiate marunt. Presaram faina pe blatul de lucru si intindem aluatul. Decupam aluatul cu formele dorite si punem biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Introducem biscuitii in cuptorul preincalzit la 180 grade si ii coacem vreme de 10 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu