joi, 4 aprilie 2013

ciuperci de post

Ingrediente:

1kg ciuperci champignon
1 legatura patrunjel verde
3-4 catei usturoi
1 ceapa
100 ml ulei
sare,
piper delikat dupa gust

Preparare:

Curatam ciupercile si apoi le spalam dupa care le taiem felii. Ceapa o taiem marunt si o calim pe 100 ml ulei. Adaugam ciupercile feliate apoi condimentam cu sare si un pic de delikat. Amestecam pana ciupercile lasa zeama.

Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. Dupa 10 minute adaugam si usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat si piper macinat dupa gust. Se mai lasa pe foc pana scade complet zeama lasara de ciuperci.

Se poate servi si alaturi de orez fiert cu o salata de legume dupa placul fiecaruia

Pofta Buna! ! ! !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu