luni, 29 aprilie 2013

iepure umplut


  • ingrediente

    1 iepure, 
    500 gr carne de porc, 
    inima si ficatul de la iepure, 
    sare, 
    piper, 
    1 morcov, 
    1 felie de paine muiata in supa, 
    1 pahar vin, 
    1 ceapa, 
    1 arpagic, 
    2 catei de usturoi, 
    verdeata
  • Mod de preparare

    Iepurele se curata, se spala, dupa care se usuca si se sareaza si se pipereaza. Pentru umplutura se toaca in masina de tocat carnea de porc, impreuna cu plamanii, inima, ficatul, felia de paine muiata si stoarsa, cu ceapa tocata si amestecata cu unt pe foc, impreuna cu arpagicul si usturoiul. Se adauga patrunjelul verde tocat, sare si piper. Se amesteca totul bine si se umple burta iepurelui, dupa care se coase, se pune intr-o tava impreuna cu o ceapa taiata in doua si un morcov feliat. Se toarna deasupra vinul si se baga la cuptor, la copt.
  • Mod de servire

    Se serveste cald.
  • POFTA BUNA ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu